Menu
Winkelwagen

Privacy Policy

Geluk Gevonden streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die we op onze website plaatsen. Toch kunnen we niet garanderen dat de informatie altijd correct, volledig, nauwkeurig of actueel is. Er kunnen daarom geen rechten aan de worden ontleend. We zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Copyright
Op de inhoud Het overnemen van artikelen van de website of nieuws is alleen toegestaan in de vorm van een korte samenvatting met bronvermelding en een link naar het betreffende artikel op de site van gelukgevonden.nl. Overnemen van artikelen Complete artikelen mogen alleen overgenomen worden na schriftelijke toestemming van de directie van gelukgevonden.nl. Ook dan moet de bron worden vermeld en een link naar het artikel worden geplaatst. Alle berichten zijn auteursrechterlijk beschermd.

Foto´s of afbeeldingen
Het overnemen van foto’s of afbeeldingen in welke vorm dan ook is altijd verboden. Ook al het beeldmateriaal valt onder auteursrechterlijk bescherming. Ideeën voor verbetering? Suggesties voor verbetering zijn altijd welkom. Onder ´Contact - over ons´ ziet u op welke manieren u ons kunt bereiken.