Retouren

De producten worden grotendeels handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad en je persoonlijke wensen. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Voor de standaard producten streven wij ernaar om je bestelling binnen 3-5 werkdagen* te verzenden. Bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geld, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product. 

Let op: je ontvangt een mailtje zodra je bestelling verzonden is. Via dhl krijg je een  Track & Trace code van je bestelling! 

VERZENDEN

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.

De producten die gepersonaliseerd worden kunnen we helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam of andere tekst. In overleg kunnen de producten op een andere kleur worden gedrukt wel retour.   

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Stuur een mail naar info@bagsteesandmore.nl en geef aan welk product en waarom je wilt retourneren.  

3.Verpak de artikelen en zorg dat de factuur erbij zit.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Gelukgevonden.nl
Parklaan 3, 9665 HB Oude Pekela


5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, exclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten.